| Ivy Emma Ellisabeth Bellatrix Avril Black Prince | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Ivy Prince prof.napitaka, B
Broj postova : 192 Age : 29 Location : My own world Registration date : 21.02.2008
| Naslov: Ivy Emma Ellisabeth Bellatrix Avril Black Prince sub vel 23, 2008 10:37 pm | |
| Pozdrav svima! Ja sam Ivy,možete me zvat i Ivanica,pošto tu već ima jedna Ivy.Inače,u privatnom životu se bavim najviše glazbom(sviram violinu,sada sam na petoj godini glazbene škole),ali to što sviram violinu,to je više klasika(za dušu ),ali bi volila jednom bit kantautorica(osoba koja pjeva,i piše pjesme za sebe ili za sebe i svoj bend) i glumica :#heckling&: .Veliki sam fan HARRY-ja POTTER-a, i svih njegovih glumaca i likova i cijeli mi je zid obljepljen sa svim posterima,člancima,slikama....Od glazbe volim sve slušat osobito rock i punk ,ali mi cajke baš i nisu pri srcu .iako priznajem da ima nekih dobrih .Toliko o meni,a ako vas nešto zanima,onda pitajte.Ja vam odgovorim,osim ako nije nešto na što ne želim odgovoriti .Vidimo se!!!! | |
|
| |
Yuri Aiko Minamoto 1.godina
Broj postova : 338 Age : 31 Location : svugdje me ima.... Titula : ucenik koji ne uci....ble Dom : Blanchea Registration date : 11.01.2008
| Naslov: Re: Ivy Emma Ellisabeth Bellatrix Avril Black Prince ned vel 24, 2008 11:28 pm | |
| pa kako sto vidim imas vrlo kratko ime..... hh nemoj sto shvatit kao uvredu dobro je..... nek smo napokon dobili nekog novog.... samo nam obecaj da ces redovito dolaziti.... i koga slusas od stranih.... | |
|
| |
Broj postova : 192 Age : 29 Location : My own world Registration date : 21.02.2008
| Naslov: Re: Ivy Emma Ellisabeth Bellatrix Avril Black Prince pon vel 25, 2008 12:04 am | |
| svečano obećajem da ću redovito dolazit,sam ako me neće bit duže vrijeme,ja vam javim.Od stranih slušam Red Hot Chilli Peppers,Linkin park,Tokio Hotel,Rihanna,Shakira,Avril Lavigne,Pink...i tak...a kog vi slušate?I dli bi netko od vas htio imat vlastiti bend? | |
|
| |
Broj postova : 338 Age : 31 Location : svugdje me ima.... Titula : ucenik koji ne uci....ble Dom : Blanchea Registration date : 11.01.2008
| Naslov: Re: Ivy Emma Ellisabeth Bellatrix Avril Black Prince pon vel 25, 2008 12:44 pm | |
| linkin park?!?!?!? mogle bismo biti prijateljice..... hh | |
|
| |
| Naslov: Re: Ivy Emma Ellisabeth Bellatrix Avril Black Prince uto vel 26, 2008 12:43 am | |
| | |
|
| |
Katie Lestrange Ravnateljica škole, prof.aritmancije i čarolija, predstojnica doma Colea....¤¤Ice queen¤¤, S
Broj postova : 770 Age : 30 Location : Right next door to hell Registration date : 20.10.2007
| Naslov: Re: Ivy Emma Ellisabeth Bellatrix Avril Black Prince sub oľu 01, 2008 10:03 am | |
| WELCOME! nisam ti još poželjela dobrodošlicu, pa...
ni meni nisu cajke baš pri srcu.hehe zapravo iskreno mrzim ih iz dna duše. al ok.
otkud dolaziš? | |
|
| |
| Naslov: Re: Ivy Emma Ellisabeth Bellatrix Avril Black Prince ned oľu 02, 2008 2:46 pm | |
| | |
|
| |
Katie Lestrange Ravnateljica škole, prof.aritmancije i čarolija, predstojnica doma Colea....¤¤Ice queen¤¤, S
Broj postova : 770 Age : 30 Location : Right next door to hell Registration date : 20.10.2007
| Naslov: Re: Ivy Emma Ellisabeth Bellatrix Avril Black Prince pon oľu 03, 2008 10:17 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ivy Emma Ellisabeth Bellatrix Avril Black Prince uto oľu 04, 2008 3:39 pm | |
| ima li snijega kod vas u delnicama..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ivy Emma Ellisabeth Bellatrix Avril Black Prince uto oľu 04, 2008 5:28 pm | |
| pada, pada, ali puše pa ćemo vidit sutra dal bu kaj napadalo jer vjetar ga malo nosi i bljuzga je djelomično ali trebalo bi padati idućih tjedan dana
jel pada još negdje osim kod mene?lol | |
|
| |
| Naslov: Re: Ivy Emma Ellisabeth Bellatrix Avril Black Prince sri oľu 05, 2008 2:28 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ivy Emma Ellisabeth Bellatrix Avril Black Prince sri oľu 05, 2008 3:27 pm | |
| kod nas kisa..... jebote.... ufff | |
|
| |
| Naslov: Re: Ivy Emma Ellisabeth Bellatrix Avril Black Prince sri oľu 05, 2008 10:13 pm | |
| kod nas nešto izaziva...oće pa neće...kiša malo sipi,pa prestane.....znaš kak nervira...uffff | |
|
| |
| Naslov: Re: Ivy Emma Ellisabeth Bellatrix Avril Black Prince čet oľu 06, 2008 5:15 pm | |
| kod nas je super non-stop snijeg ali puše | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ivy Emma Ellisabeth Bellatrix Avril Black Prince | |
| |
|
| |
| Ivy Emma Ellisabeth Bellatrix Avril Black Prince | |
|