| NARUTO | |
|
+4Nicco Robin Katie Lestrange Bella Black Yuri Aiko Minamoto 8 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Yuri Aiko Minamoto 1.godina
Broj postova : 338 Age : 31 Location : svugdje me ima.... Titula : ucenik koji ne uci....ble Dom : Blanchea Registration date : 11.01.2008
| Naslov: Re: NARUTO sri ožu 19, 2008 3:17 pm | |
| tnx !rma.... posaljem ti svoj opis na pm.... | |
|
| |
Nicco Robin 1.godina
Broj postova : 88 Location : negdje u svemiru Dom : Blanchea Registration date : 10.01.2008
| Naslov: Re: NARUTO sri ožu 19, 2008 5:01 pm | |
| - !rma je napisao/la:
- Odlicno je. Drago mi je sto to cujem (ono sto si mi pisala u PM-u). Nisam jos napravila blog. Prvo pisem u wordu. Ugl. cu ubaciti Yuri i tebe.
Opis je odlican. Ti ces biti u timu 7. Dobro. Iako sam ja trazila likove za svoj tim.
Yuri, video je ODLICAN. Pogledala sam ali nisam komentirala (nemam account). tnx sam te molim,ja sam izmjenila ime,nala sam bolje naravno,sad je Aurora... Aurora je ispičetka bila u timu 2 pa se prebacila jer je samo ona ostala iva od svog tima...vidjet će na blogu...http://shehasalife.blog.hr/ | |
|
| |
Anya Janis Snape 1.godina
Broj postova : 41 Age : 30 Location : stairway to heaven Registration date : 16.03.2008
| Naslov: Re: NARUTO sri ožu 19, 2008 6:59 pm | |
| evo moram se pohvaliti da sam pogledala 1. epizodu naruta i ZAKONE je!!!! mislim da postajem lagano ovisna..... hehe inače na ovoj http://anime6.org/ stranici imate sve epizode naruta, mjesečeve ratnice i svih mogučih animea (od pokemona do yu gi oh!-a itd...) | |
|
| |
Broj postova : 338 Age : 31 Location : svugdje me ima.... Titula : ucenik koji ne uci....ble Dom : Blanchea Registration date : 11.01.2008
| Naslov: Re: NARUTO sri ožu 19, 2008 11:53 pm | |
| omg.... to mi trebaaaaaaaaaaa..... trazim jedan anime a nigdje ga nema.... a manga je fenomenalna.... | |
|
| |
Nicco Robin 1.godina
Broj postova : 88 Location : negdje u svemiru Dom : Blanchea Registration date : 10.01.2008
| Naslov: Re: NARUTO čet ožu 20, 2008 12:11 am | |
| - Yuri Aiko Minamoto je napisao/la:
- omg....
to mi trebaaaaaaaaaaa..... trazim jedan anime a nigdje ga nema.... a manga je fenomenalna.... koji anime? | |
|
| |
| Naslov: Re: NARUTO čet ožu 20, 2008 12:40 am | |
| - Aurora je napisao/la:
- Yuri Aiko Minamoto je napisao/la:
- omg....
to mi trebaaaaaaaaaaa..... trazim jedan anime a nigdje ga nema.... a manga je fenomenalna.... koji anime? X-1999..... mangu trenutno citam al nigdje anime-a.... sve sam zivo pretresla.... ama bas nigdje.... | |
|
| |
Nicco Robin 1.godina
| Naslov: Re: NARUTO čet ožu 20, 2008 12:31 pm | |
| - Yuri Aiko Minamoto je napisao/la:
- Aurora je napisao/la:
- omg....
to mi trebaaaaaaaaaaa..... trazim jedan anime a nigdje ga nema.... a manga je fenomenalna.... koji anime? X-1999..... mangu trenutno citam al nigdje anime-a.... sve sam zivo pretresla.... ama bas nigdje.... si pogledala na onoj stranici http://anime6.org/ ? | |
|
| |
| Naslov: Re: NARUTO čet ožu 20, 2008 12:48 pm | |
| - Aurora je napisao/la:
- Aurora je napisao/la:
- omg....
to mi trebaaaaaaaaaaa..... trazim jedan anime a nigdje ga nema.... a manga je fenomenalna.... koji anime? X-1999..... mangu trenutno citam al nigdje anime-a.... sve sam zivo pretresla.... ama bas nigdje.... si pogledala na onoj stranici http://anime6.org/ ? uff jos pitas..... nema stranice koju nisam pretrazila.... pa sam pronasla jednu.... a na toj jednoj ima samo prvoh 7 chaptera 1 volumena.... i onda pocinje 1 chaoter 5 volumena.... nisu normalni.... a manga je fenomenalna..... https://www.youtube.com/watch?v=idoxSBWIhXM | |
|
| |
Nicco Robin 1.godina
| Naslov: Re: NARUTO sub ožu 22, 2008 2:16 pm | |
| pogledala sam... ba je fora... hehe | |
|
| |
Katie Lestrange Ravnateljica kole, prof.aritmancije i čarolija, predstojnica doma Colea....¤¤Ice queen¤¤, S
Broj postova : 770 Age : 30 Location : Right next door to hell Registration date : 20.10.2007
| Naslov: Re: NARUTO sub ožu 22, 2008 4:24 pm | |
| vidla komala xD oboavam tu pjesmu | |
|
| |
| Naslov: Re: NARUTO sub ožu 22, 2008 5:08 pm | |
| yup.... fleur ima ukusa..... koliko sam trazila tu mangu.... mislim X/1999.... prvo sam vidjela video na AO forumu.... aurora zna koji forum.... i onda sam trazila po netu skoro pola mjeseca.... prvo imena.... pa sam saznala naslov.... i onda najtezi dio.... traziti mangu.... jedva sam je nasla.... nigdje je skoro nije bilo.... sa razlogom.... neko je smatraju najkrvavijom mangom i anime-om.... sto nije istina.... ima i gorih XD | |
|
| |
Katie Lestrange Ravnateljica kole, prof.aritmancije i čarolija, predstojnica doma Colea....¤¤Ice queen¤¤, S
Broj postova : 770 Age : 30 Location : Right next door to hell Registration date : 20.10.2007
| Naslov: Re: NARUTO sub ožu 22, 2008 6:03 pm | |
| nije da kuim kaj si napisala | |
|
| |
| Naslov: Re: NARUTO sub ožu 22, 2008 6:09 pm | |
| ok....ponovo.... prvo sam vidjela ovaj video https://www.youtube.com/watch?v=idoxSBWIhXMali nisam znala ime anime-a..... pa sam trazila po imenima likova po netu i saznala da se anime zove X/1999.... i onda sam pocela traziti mangu.... ali je nije skoro nigdje bilo.... pitala sam na jedom forumu i jedan clan mi je dao adresu.... i sad na toj adresi citam.... a tesko ju je naci jer to smatraju jednom od najkrvavijih mangi.... nekoliko je puta povucena iz casopisa zbog dva incidenta.... al ima i gorih tj. krvavijij mangi i anime-a od ove.... vjerujte mi vidjela sam.... | |
|
| |
Nicco Robin 1.godina
| Naslov: Re: NARUTO sub ožu 22, 2008 8:22 pm | |
| koja incidenta??? kaj je ba krvavo? fora... lol | |
|
| |
| Naslov: Re: NARUTO ned ožu 23, 2008 6:25 pm | |
| yup.... nije sam bas to krvavo kako je gadno.... XD | |
|
| |
| Naslov: Re: NARUTO ned ožu 23, 2008 8:23 pm | |
| ma nemoj mi objanjavat jer ne kuim opće kaj trai itd. ma nevermind | |
|
| |
| Naslov: Re: NARUTO ned ožu 23, 2008 9:44 pm | |
| | |
|
| |
Nicco Robin 1.godina
| Naslov: Re: NARUTO pon ožu 24, 2008 1:51 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: NARUTO pon ožu 24, 2008 7:55 pm | |
| yup.... na you tubeu.... i film i anime.... film skinula sinoc i pogledala.... XD | |
|
| |
Nicco Robin 1.godina
| Naslov: Re: NARUTO ned ožu 30, 2008 5:53 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: NARUTO ned ožu 30, 2008 10:44 pm | |
| kraj je drugaciji nego u anime-u i mangi.... al dobar je.... samo moras poznavati malo mangu da bi skontala o cem se radi.... | |
|
| |
Nicco Robin 1.godina
| Naslov: Re: NARUTO sri tra 02, 2008 3:12 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: NARUTO sri tra 02, 2008 3:16 pm | |
| nekaj o kraju svijeta i tako.... mozes naci na wikipediji.... al na eng je... nazalost.... XD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: NARUTO | |
| |
|
| |
| NARUTO | |
|