| Harry Potter i Red feniksa | |
|
+3Bella Black ivy Katie Lestrange 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Katie Lestrange Ravnateljica škole, prof.aritmancije i čarolija, predstojnica doma Colea....¤¤Ice queen¤¤, S
Broj postova : 770 Age : 30 Location : Right next door to hell Registration date : 20.10.2007
| Naslov: Harry Potter i Red feniksa čet stu 01, 2007 3:23 pm | |
| Red feniksa- samo za starije od 17 ali nije važno. What is your mind? joke. Šta mislite? | |
|
| |
ivy 1.godina
Broj postova : 38 Registration date : 30.12.2007
| Naslov: Re: Harry Potter i Red feniksa pon pro 31, 2007 8:04 pm | |
| hmmmm.....nije mi nes....bolja knjiga sto puta...mracno nekako i kratak je,a nema pola dijelova iz knjige(ron kako leti...) | |
|
| |
Katie Lestrange Ravnateljica škole, prof.aritmancije i čarolija, predstojnica doma Colea....¤¤Ice queen¤¤, S
Broj postova : 770 Age : 30 Location : Right next door to hell Registration date : 20.10.2007
| Naslov: Re: Harry Potter i Red feniksa pon pro 31, 2007 9:33 pm | |
| ja sam se jako razočarala ali šta se može | |
|
| |
ivy 1.godina
Broj postova : 38 Registration date : 30.12.2007
| Naslov: Re: Harry Potter i Red feniksa uto sij 08, 2008 5:20 pm | |
| i ja....totalna gloopost,al film je supachhh | |
|
| |
| Naslov: Re: Harry Potter i Red feniksa uto sij 08, 2008 11:55 pm | |
| pa to i jest film u njemu sam se razočarala | |
|
| |
Bella Black 1.godina
Broj postova : 211 Registration date : 10.01.2008
| Naslov: Re: Harry Potter i Red feniksa čet sij 10, 2008 8:07 pm | |
| meni je to najgori hp film snimljen do sad... stvarno je previse toga izrezano... i ona borba u ministarstvu magije mi nije bila dobra... bolje u igrici slozeno nego u filmu... iako se boris jebenih pol sata s voldiem... al uglavnom... IZREZANO!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Harry Potter i Red feniksa pet sij 11, 2008 12:14 am | |
| totalno. ja sam ostala paf. važni dijelovi izbačeni, a nepotrebni su u filmu KOMA! | |
|
| |
Bella Black 1.godina
| Naslov: Re: Harry Potter i Red feniksa pet sij 11, 2008 12:18 am | |
| | |
|
| |
Yuri Aiko Minamoto 1.godina
Broj postova : 338 Age : 31 Location : svugdje me ima.... Titula : ucenik koji ne uci....ble Dom : Blanchea Registration date : 11.01.2008
| Naslov: Re: Harry Potter i Red feniksa sub sij 19, 2008 1:05 pm | |
| i jos su izbacili najvazniji dio knjige.... METLOBOJ.... pa sta oni misle ko su da to urade.... i peti dio traje krace od prvog dijela.... e najdeblja knjig atraje krace od prve najtanje knjige.... to fakat nema smisla..... zakaj film ne traje npr.3 sata.... ko gospodar prstenova.... tam nis veliko nije izbaceno.... sve je u filmu..... e pa mislim stvarno.... | |
|
| |
Bella Black 1.godina
| Naslov: Re: Harry Potter i Red feniksa sub sij 19, 2008 1:09 pm | |
| dobro nije sve... ali okej... vecina toga je... zal mi je kaj nema onog dijela sta se poslje dogada s njima... ali ima u produzenoj verziji... jel zna ko di ima produzena verzija?? a hp stvarno rezu... puno toga vaznog... | |
|
| |
Broj postova : 338 Age : 31 Location : svugdje me ima.... Titula : ucenik koji ne uci....ble Dom : Blanchea Registration date : 11.01.2008
| Naslov: Re: Harry Potter i Red feniksa sub sij 19, 2008 1:28 pm | |
| uvijek ce rezati.... jos ak izrezu ne svazno i 7. dijela UBIT CU IH... | |
|
| |
Ivy Prince prof.napitaka, B
Broj postova : 192 Age : 29 Location : My own world Registration date : 21.02.2008
| Naslov: Re: Harry Potter i Red feniksa čet vel 28, 2008 4:35 pm | |
| ja ĆU IM SVIMA FUCKOVAT MATER budu li izbacili nešto što mi se najviše svidilo....doći ću im ja tamo,i sve ih natuć.pa nek si misle...hehehehehe!!! šalim se ja malo....bio je prilično dobar film onaj 5 nastavak,ali toliko je puno dobrih djelova izrezano da uopče ne znam što bih rekla....izbacili su ono kad su se snape i sirius pobili..a baš sam to htjela uživo pogledat...ah...štaš....tako je moralo bit...šmrc... | |
|
| |
!rma prof.povijesti magije, C
Broj postova : 102 Location : ispod Sunca i Mjeseca Titula : "._." Registration date : 24.02.2008
| Naslov: Re: Harry Potter i Red feniksa pet vel 29, 2008 11:25 am | |
| drago mi je sto su izbacili sve one sobe i ono kada je hermiona stavila coloportus na ta vrata. Ne svidja mi se ono kada se ginny zadere Reducto! i ona prorocanstva pocnu padat... dolores umbridge je super, mislim, odglumila ju je ta zena fantasticno...kao sto sam zamisljala...ne svidja mi se onaj dio kada cho ispadne nevina...grr... i lijepo mi je ono sa patronusima...na DA... film je katastrofa...jedva cekam sljedeci. | |
|
| |
| Naslov: Re: Harry Potter i Red feniksa pet vel 29, 2008 12:51 pm | |
| | |
|
| |
Ivy Prince prof.napitaka, B
Broj postova : 192 Age : 29 Location : My own world Registration date : 21.02.2008
| Naslov: Re: Harry Potter i Red feniksa pet vel 29, 2008 10:56 pm | |
| ja ne mogu dočekat sljedeći | |
|
| |
Leanne(karla)Lupin prof.travarstva i astronomije, predstojnica doma Liscea, S
Broj postova : 398 Titula : Predstojnica Liscea Dom : Liscea Registration date : 29.01.2008
| Naslov: Re: Harry Potter i Red feniksa pet vel 29, 2008 11:11 pm | |
| 5 film mi je dosad najlošiji do sada,ali mi je dobar fight između dumbya i voldya.........sam da je duže trajao | |
|
| |
| Naslov: Re: Harry Potter i Red feniksa sub oľu 01, 2008 9:57 am | |
| - !rma je napisao/la:
- drago mi je sto su izbacili sve one sobe Ne svidja mi se ono kada se ginny zadere Reducto! i ona prorocanstva pocnu padat...
dolores umbridge je super, mislim, odglumila ju je ta zena fantasticno i lijepo mi je ono sa patronusima...na DA... a mene su baš zanimalemeni je to super..slažem sei meni istosma da spomenem bzvz mi je onaj poljubac harryja i cho. trajao je pol minute. u tih pol minute umjesto cmakanja mogli su staviti i boga i vraga da su tili, a ne mi usrat film kao i obično - Metamorfomagus73 je napisao/la:
- 5 film mi je dosad najlošiji do sada,ali mi je dobar fight između dumbya i voldya.........sam da je duže trajao
slažem se s tobom. u oboje | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Harry Potter i Red feniksa | |
| |
|
| |
| Harry Potter i Red feniksa | |
|