| Harry Potter i Princ miješane krvi | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Katie Lestrange Ravnateljica škole, prof.aritmancije i čarolija, predstojnica doma Colea....¤¤Ice queen¤¤, S
Broj postova : 770 Age : 30 Location : Right next door to hell Registration date : 20.10.2007
| Naslov: Harry Potter i Princ miješane krvi sri lis 31, 2007 6:02 pm | |
| ............ | |
|
| |
ivy 1.godina
Broj postova : 38 Registration date : 30.12.2007
| Naslov: Re: Harry Potter i Princ miješane krvi pon pro 31, 2007 7:52 pm | |
| sooper sam sto umre dumby........itd......... | |
|
| |
Katie Lestrange Ravnateljica škole, prof.aritmancije i čarolija, predstojnica doma Colea....¤¤Ice queen¤¤, S
Broj postova : 770 Age : 30 Location : Right next door to hell Registration date : 20.10.2007
| Naslov: Re: Harry Potter i Princ miješane krvi pon pro 31, 2007 9:30 pm | |
| to je meni preetužno makar sam knjigu pročitala već tko zna kolko puta uvijek plačem na tome djelu | |
|
| |
ivy 1.godina
| Naslov: Re: Harry Potter i Princ miješane krvi uto sij 08, 2008 5:18 pm | |
| i ja....ja stalno placem...kad umre dumby,fred,bella,sirius,hedviga(hehe),dobby....svi UMRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.......... | |
|
| |
ivy 1.godina
| Naslov: Re: Harry Potter i Princ miješane krvi uto sij 08, 2008 5:18 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Harry Potter i Princ miješane krvi uto sij 08, 2008 11:55 pm | |
| | |
|
| |
Bella Black 1.godina
Broj postova : 211 Registration date : 10.01.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Harry Potter i Princ miješane krvi čet sij 10, 2008 11:58 pm | |
| zato jer ima malo akcije tj volimo voldyja pa je zanimljivo saznati nešto o njegovoj prošlosti | |
|
| |
Bella Black 1.godina
Broj postova : 211 Registration date : 10.01.2008
| Naslov: Re: Harry Potter i Princ miješane krvi pet sij 11, 2008 12:06 am | |
| da... al mene zanima i povjest od siriusa... iako znam... al bilo bi bas zanimljivo citat o siriusu i lupinu i snapeu i lily i jamesu i peteru... i malfoyu starijem... o njemu se tak malo zna... e da... i o bellatrix i narcissi... i o crabeu i goyelu... | |
|
| |
Ivy Prince prof.napitaka, B
Broj postova : 192 Age : 29 Location : My own world Registration date : 21.02.2008
| Naslov: Re: Harry Potter i Princ miješane krvi čet vel 28, 2008 4:54 pm | |
| ja sam jako plakala kada ja dumby umirao.mislila sam da ne mogu pročitat do kraja...nisam vjerovala da je to snape učinio...ali sam nekako znala da mu je to dumby zapovijedio...jedva sam mogla čitat kada je harry tjerao dumbledora da pije ono sranje....jebla mamu svoju...sorry zbog psovki,al...uhvatile me emocije...štaš....kad je tako...shit happens... | |
|
| |
| Naslov: Re: Harry Potter i Princ miješane krvi pet vel 29, 2008 12:32 am | |
| ja pogotovo plačem na dijelu gdje pjeva feniks. nevidim od suza. lol sve ok. | |
|
| |
Ella Potter 1.godina
Broj postova : 21 Age : 28 Registration date : 18.06.2008
| Naslov: Re: Harry Potter i Princ miješane krvi sri lip 18, 2008 3:56 pm | |
| - Ivy Prince je napisao/la:
- ja sam jako plakala kada ja dumby umirao.mislila sam da ne mogu pročitat do kraja...nisam vjerovala da je to snape učinio...ali sam nekako znala da mu je to dumby zapovijedio...jedva sam mogla čitat kada je harry tjerao dumbledora da pije ono sranje....jebla mamu svoju...sorry zbog psovki,al...uhvatile me emocije...štaš....kad je tako...shit happens...
potpis | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Harry Potter i Princ miješane krvi | |
| |
|
| |
| Harry Potter i Princ miješane krvi | |
|