Ja prolazim s 5 (prosjek mi je 4.5 --> 11 petica, 2 četvorke i 3 trojke)
Kaj se tiče ptofa:
Hrvatski --> totalno luda i otkačena ženska, slušamo istu muziku (a ima tek 54 godine, hehe), obožavam ju....
Likovni --> zakon tip, malo lud, iz svakog crteža mi da 5 makar nekad i ne zaslužim (recimo da su moj deda i on frendovi
)
Glazbeni --> čovac je živa dosada, izdleda ženskasto i govori se da je gay.. svaki sat nam tupi o tome kako je opasno voziti motor...
Engleski --> živčana kokoš, u početku je bila super ali se sad dere na sve bez ikakvog razloga
Njemački --> smješna ženskica, onak ok je... usto je i dalmatinka pa nas na satu niš ne razumije (mi njoj govorimo po zagorski, hehe)
Matematika --> glušpača koja nam nikad ne objašnjava gradivo i za zadaču nam daje lekcije koje uopče nismo učili... mrzim ju....
Biologija --> moj naj profač, zakon tip, na satu nam priča viceve i stalno govori neke gluposti ali nas zato super nauči (na satu sve zapamtimo...)
Kemija --> ok je, možda da nam da da radimo malo više pokusa na stu...
Fizika --> koza stara senilna koja nezna objasniti gradivo nego se samo na satu šminka a mi sami pišemo natuknice i obrađujemo gradivi.... također jako nepravedno ocjenjuje....
Povijest --> ja profu iz povijesti obožavam, ženska je super, super objašnjava gradivo, pravedno ocjenjuje....
Zemljopis --> super ženska, smiješna ali zna naučiti
Tehnički --> pogledaj fiziku (ista profa)
TZK --> moj razrednik, da mi 5 iz tjelesnog iako ne zaslužujem, super tip, uvijek se izbori za nas (mislim za razred)
Vjeronauk --> kreten, na satu vacamo stolice i klupe, gađamo ga čim stignemo, pjevamo, deremo se.....
Informatika --> fora tip, jedini mladi profesor, zabavan....
Naj predmeti su mi povijest, hrvatski i biologija... prije je bio i engleski ali profa me užasno iritira.... najgori su mi njemački i fizika
u školu volim ići samo zvog odmora XD, novinarske, povijesti i biologije....
a kaj se tiće srednje mislim upisati jezičnu gimnaziju.....